Kellään ei saisi olla rajatonta valtaa ja rajatonta oikeussuojaa teki mitä hyvänsä: Suomalaisen Oikeuslaitoksen toiminta on täydellinen teatraalinen farssi, mitään tarkoitustakaan ei ole että oikea syylinen rikokseen olisi tuomion seuraus, vaan tehdään

16.08.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

syylliseksi oli todisteet syyttömyydestä kuinka vahvat hyvänsä jotta joku tuomittaisiin asiasta. Kun virkamiehillä on täydellinen suoja vaikka tekisivät oikeusmurhan, miksi he välittäisivät mistään oikeudesta ja kohtuudesta, eihän heille kukaan mahda mitään kun suomessa ei ole sisäistä tutkintaa joka tutkisi viranomaisrikokset. Suomen virkamiehet ja poliitikot kehuu itseään oikeusvaltioksi, joka voitaisiin kumota välittömästi jos puolueeton tutkinta tutkisi virkamiestoimintaa.

Peter Fryckman tapaus tulee todistamaan miten kostaakseen nuorenmiehen suulauden aikanaan johti 25 vuoden kurimukseen jota kukaan ei halunut pysäyttää vaikka tietoa oli korkealla poliittisella taholla. Pankkitarkastusviraston ex johtaja Jorma Aranko tulisi laittaa vastuuseen oikeusmurhasta yhdessä KHO:n tuomareiden kanssa sillä nämä tahot tiedetään ainakin olevan syyllisiä oikeusmurhaan, elinkautinen vankeus rangaistus olisi sopiva rangaistus.

Emerituskeksijä.

Permalink

Venäjään ei voi luottaa koskaan eikä Putiniin, vanha sanonta pitää edelleen paikkansa. Venäjän poliitikka oli tarkkaan suunniteltu kun Krim liitettiin venäjään. Jos Suomalaiset poliitikot eivät ymmärrä että venäjälle ei saa antaa pikkusormea, tai se vie

13.08.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

koko käden ja lopuksi koko elämän.

Venäjälle ei saa antaa lopulta yhtään periksi Ukrainan Krim asiassa, venäjän on poistuttava sieltä ehdoitta.

EU ja USA. tulee laittaa sellaiset sanktiot, että vaikka koko kauppa pysäytetään venäjän kanssa, muuten venäjä jatkaa valloituksiaan kun sillä on ydinpeloite.

Tästä ei saa säikähtää sillä maailman ydinaseet estävät niiden käytön.

Lisää sanktioita venäjälle, silloin on mahdollisuus että venäjä vetäytyy Ukrainan Krimiltä.

Viimeksi meillä oli väärä liittolainen Natsi-Saksa ja siksi meidän oli antauduttava Neuvostoliitolle neuvottelujen kautta, sillä heillä oli kiire Berliiniin ja siten Suomi säilyi itsenäisenä, myös osaksi aiempien sukupolvien taisteluiden ansiosta Venäjää vastaan.

Nyt on aika mennä liittoon Naton kanssa missä on suurin osa Eurooppalaisista, Venäjä on ollut aina arvaamaton.

Putin pelaa uhkapeliä voidakseen pysyä vallassa, siinnä ei ihmisoikeuksilla ole sijaa.

Meidän tulee liittyä Natoon jo ihmisoikeuksien vuoksi.

Viimeistään 2015 Eduskunta vaalien jälkeen.

Emerituskeksijä.

Permalink

Akkukeksijä Rainer Partanen on syytön kaikkeen mistä on väitetty, keksintö etenee ulkomailla joten sekin väite oli tuulesta temmattu että ei olisi keksintöä. Valtion virkamiehillä on maailman vahvin asema, joten on helppo tuhota tavallisia kansalaisia ja

12.08.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

näin he tekevät eri syistä joita ei voi kuin ihmetellä. Venäjän entinen johtaja Josef Stalin syyllisti joukolla ihmisiä jotta pelko pysyisi korkealla ja työvoimaa riitti orjaleireillä siperiassa. Suomi laittaa sellaiset pienyrittäjät vankilaan jotka ei luovuta hyviä ideoitaan varasteleville virkamiehille.

Emerituskeksijä.

Permalink

Lukuisat Oikeusmurhat Suomessa johtuvat siitä että korkeilla virkamiehillä ei ole mitään vastuuta tekemisistään yhtään rikostutkintaa ei saa lävitse, virkamiehet ovat lain tavoittamattomissa. Tosiasiassa poliitikot ovat vastuussa tästä, joten poliitikot

10.08.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

hyväksyvät Oikeusmurhat. Kevään 2015 Eduskuntavaaleissa ei pidä valita poliitikoita jotka hyväksyvät Oikeusmurhat, vihdoin on tehtävä tälle holtittomalle virkamieskunnalle jotakin dramaattista ja laitettava heidät vastuuseen lain edessä. Suomalaiset korkeat virkamiehet on todistettavasti rikollisia, jo Peter Fryckman:in asia, akkukeksijä Rainer Partasen asia ja lukuisat muut oikeusmurhat todistavat sen että jopa oikeuslaitoksen tuomarit ovat mukana tässä murhatoiminnassa. On hämmästyttävää että ei ole saatu muutosta aikaiseksi vaikka oikeusministeri Tuija Brax aikanaan yritti saada tuomarit uudelleen koulutukseen, mutta mitään ei todellisuudessa tapahtunut. Onko aika tullut keväällä 2015 ja silloin on hyvä äänestää muutos 2011 puoluetta joka ajaa sweitsin kansanvaltaista hallintoa, korruptoitunut Eduskunta hoitaisi vain asioita joita kansa on päättänyt.

Ehkä uusiaika koittaa keväällä 2015.

Emerituskeksijä.

Permalink

Vuonna 2015 elpyy Ab Europositron Oy:n toiminta ja kaikki 224 osakasta voi olla huoleti sillä yritys tulee menestymään tulevaisuudessa ja kaikki sijoittajat voivat olla tyytyväisiä tulokseen, viimeinen oikeudenkäynti on meneillään ja sitten alkaa

09.08.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

uusikausi menestyksen kausi akkuvalmistus tekniikassa.

Keksinnöt joita Suomen valtion virkamiehet eivät saaneet varastettua, koska heidän ymmärryksensä akkutekniikasta ja keksinnöistä oli olematon. Voi olla että siirrämme kokoyhtiön toiminnan ulkomaille sillä Suomi on huono maa keksintö ja yritystoiminnalle.

Viro, Latvia tai Liettua voisi olla Europositron Oy:n tuleva uusi kotimaa jossa toteutetaan Al-Akkutehdas. Meitä on edelleen Yhtiössä 224 osakasta jotka ovat uskoneet keksijään, jotka tullaan vielä palkitsemaan.

Keksinnöistä on tehty patenttihakemukset ulkomailla sillä Suomessa ei voi hakea patenttia koska ei ole patenttisuojaa niillä.
Virkamiehet sai jokaisen patenttihakemuksen Patentti- ja Rekisterihallitukselta ja levittivät ne vielä joillekin ystävä yrityksille, mutta onneksi he eivät ymmärtäneet niitä ja parhaista keksinnöistä oli vielä jättämättä hakemus ja siten meillä on tallella kaikki keksinnöt.

Suomen valtio joka yritti varastaa keksinnöt piti vielä kopiot niistä jotka virkamiehet olivat saaneet, vaikka ilmoitti että ne on hävitetty, uskokoot ken haluaa. Sitten tuomitsi aiheettomasti keksijän vankilaan, sen johdosta että ei ole keksintöä. Suomi ei ole ansainnut maailman uudenaikaisinta sähköauto akkutehdasta.

Emerituskeksijä

Permalink

:: Next Page >>

Europositron weblog


Ab Europositron Oy - Keksijän blogi

| Next >

September 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Misc

XML Feeds

What is RSS?

powered by b2evolution free blog software