Timo Harakan kirja: Suuri Kiristys on mainio kuvaus euro valuutan alaisesta toiminnasta EU:ssa. Epädemokraattinen pakkovalta näin hajanaisessa valtioiden liitossa ei tule toimimaan edes tulevaisuudessa joten Suomen on aika irtaantua siitä ja mitkään

26.06.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

säännökset ei voi sitä estää sillä se on poliittinen päätös ja sille toivotan onnea. Suomi voi jäädä valtioiden EU liittoon, mutta ottaa oman markka raha valuutan käyttöönsä jälleen.
Ensi eduskunta vaaleissa 2015 kaikki äänestämään niitä puolueita jotka ovat valmiita irroittautumaan eurosta.

Emerituskeksijä.

Permalink

Hyvää Äitienpäivää: Kuudes päivä – naisen luominen: Siinä vaiheessa, kun Jumala oli luomassa naista, hänellä oli menossa ylitöiksi jo kuudetta päivää. Paikalle ilmestyi enkeli ja kysyi: Miksi sinä kulutat niin paljon aikaa juuri tähän tehtävään?

19.06.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Jumala vastasi: Olet kai nähnyt naisen rakennemääräykset? Hänen on oltava täysin pesunkestävä, mutta ei muovinen; hänessä on oltava 200 liikkuvaa osaa, joista kaikki uusiutuvia; hänen on pysyttävä käynnissä mustalla kahvilla ja ruuantähteillä; hänellä on oltava syli, johon mahtuu kaksi lasta kerrallaan, mutta vatsan on kadottava naisen noustessa seisomaan; hänen suudelmansa on parannettava kaikki vaivat polven naarmusta särkyneeseen sydämeen, ja hänellä on oltava kuusi paria käsiä.

Enkeli hämmästeli tämän luotavan yksilön vaatimusten määrää: Kuusi pariakäsiä! Ei kai sentään! enkeli huudahti. Jumala vastasi: Voi, eivät ne kädet ole mikään ongelma. Mutta kun äideillä pitää olla kolme silmäparia.

Ja puhumme nyt siis koko ajan ihan standardimallista? enkeli tiedusteli. Jumala nyökkäsi myöntävästi. Jep. Yksi silmäpari on tarkoitettu näkemään suljetun oven läpi samalla, kun äiti kysyy lapsiltaan, mitä he ovat tekemässä, vaikka hän tietää sen kysymättäkin. Toinen pari on niskassa, jotta hän tietäisi, mitä hänen täytyy tietää, vaikka kukaan ei usko hänen tietävän. Ja kolmas silmäpari on kasvoissa. Niiden tarkoitus on katsoa hairahtunutta lasta ja kertoa sanaakaan sanomatta, että äiti ymmärtää ja rakastaa häntä.

Enkeli yritti keskeyttää Jumalan touhut. Tässä on kyllä liikaa töitä yhdeksi päiväksi. Tee loput huomenna. Mutta kun minä en voi! Jumala vastusteli. Olen ihan juuri saamaisillani päätökseen tämän luomistyön, joka on niin lähellä omaa sydäntäni. Nainen pystyy jo parantamaan itsensä ollessaan sairas ja ruokkimaan perheensä.

Enkeli hivuttautui lähemmäs ja kosketti naista. Oletpa sinä tehnyt hänestä pehmeän, Herra. Pehmeä hän kyllä on Jumala myönsi, mutta olen minä tehnyt hänestä kovankin. Et voi kuvitellakaan, mihin hän pystyy.

Pystyykö hän ajattelemaan? enkeli tiedusteli. Jumala vastasi: Ei ainoastaan ajattelemaan – hän pystyy myös järkeilemään ja neuvottelemaan.

Silloin enkeli huomasi jotain, ojensi kätensä ja kosketti naisen poskea. Hupsista. Mallissasi näyttää olevan jokin vuotokohta. Sanoinhan minä sinulle, että yritit saada liikaa juttuja mahtumaan tähän yhteen kappaleeseen.

Ei se ole vuoto, Jumala kiisti, se on kyynel! Mikä tarkoitus kyyneleellä on? enkeli kyseli. Jumala vastasi: Kyynel on naisen tapa ilmaista iloa, surua, tuskaa, pettymystä, yksinäisyyttä, murhetta ja ylpeyttä. Enkeli oli vaikuttunut. Sinä olet nero, Herra. Olet ottanut kaiken huomioon, sillä naiset toden totta ovat ihmeellisiä.

Naisilla on voimia, jotka saavat miehet ällistymään. He kantavat lapsia, he kantavat taakkoja, he kamppailevat vastoinkäymisten kanssa, mutta säilyttävät silti onnen, rakkauden ja ilon. He hymyilevät silloin, kun haluaisivat huutaa. He laulavat silloin, kun haluaisivat itkeä. He itkevät ollessaan onnellisia ja nauravat ollessaan hermostuneita. He taistelevat sen puolesta, mihin uskovat. He vastustavat epäoikeudenmukaisuutta. He eivät suostu luovuttamaan silloin, kun uskovat, että asiaan on olemassa ratkaisu.

He jättävät ostamatta uudet kengät itselleen, jotta heidän lapsensa saisivat kengät. He menevät lääkäriin pelkäävän ystävän seuraksi. He rakastavat ehdoitta. He itkevät ilosta, kun heidän lapsensa kunnostautuvat; he riemuitsevat, kun heidän ystävänsä saavat palkintoja. Heidän sydämensä murtuu ystävän kuollessa. He surevat perheenjäsenen menetystä, mutta ovat vahvoja vielä silloinkin, kun luulevat kaikkien voimiensa jo loppuneen. He tietävät, että halaus ja suukko voivat parantaa särkyneen sydämen.

Ojenna tämä viesti naispuolisille ystävillesi muistuttaaksesi heitä siitä, kuinka ihmeellisiä he ovat.
Muista:
A very wise man once said: I do not know, go ask a woman!
Peter Fryckman

Yhdyn asiaan: Emerituskeksijä.

Permalink

Nyt jäämme odottamaan mitenkä politikot aikovat saada oikeuslaitoksen korjaamaan toimintansa jotta oikeusmurhat vähenisivät oleellisesti ja mitenkä päällikkövirkamiesrikollisuus saadaan poistettua, se ilmeisesti vaatii suurempaa vastuuta päällikkö-

17.06.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

virkamiehille ja rangaistusta pahimmissa tapauksissa.

Ensi eduskunta vaalit on oiva paikka nostaa virkamiesrikollisuus esille jos muutosta ei tapahdu ennen sitä.

Suomalainen konsensus on syypää päällikkövirkamies rikollisuuteen ja että sitä ei käsitellä rikoksena.

Tulevat oikeuksien päätökset Peter Fryckman asioissa, kertoo nyky tilan oikeuslaitoksessa osaltaan.

Emerituskeksijä.

Permalink

Se että virkamiehillä on täydellinen suoja, vaikka he tekisivät minkä rikoksen hyvänsä kansalaista kohtaan, kertoo että valtion hallinto on rikollista ja hyvin sairasta ja se kattaa koko virkamieskunnan. Siten Suomesta ei edes voi tulla oikeusvaltiota

14.06.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

koskaan. Vaan Suomen maa on päällikkövirkamies diktatuuri.
Tiedämme että diktatuuria vastaan ei voi taistella sen oikeudellisilla normeilla, vaan on sovellettava omia normeja jotta sen voi voittaa.
Muutkin ovat huomanneet että oikeuden päätökset perustuvat vain yhden tai kolmen tuomarin mielipiteisiin Suomessa ei tarvita mitään todellista näyttöä rikoksesta, riittää kun tuomari on sitä mieltä. Koska oikeuslaitos on itsenäinen niin se on pääasiallinen virkamiesrikollinen taho, tuomareita kun ei voi eroittaa koska he korkeintaan tekevät virkavirheen ja siitä ei voi eroittaa. Nämä sjuojatyöpaikan omaavat hallitsevat kansakuntaa ja poliitikot ovat heidän lakeijoja. Hyvä Suomi olet löytänyt täydellisen diktatuurin jota tämä orjakansa ei kykene muuttamaan. Harhaa sillä tulee päivä jolloin muutos tapahtuu, mutta se tapahtuu vain suuren väkivallan kautta, sillä Suomalaiset eivät kykene tekemään niin suurta muutosta rauhanomaisesti.

Emerituskeksijä.

Permalink

Oikeuslaitos on erityisen sairas: Patentti- ja Rekisterihallitus antoi lausunnon josta kävi ilmi että akkukeksijä oli toiminut täysin oikein ja keksinnöt olisi voinut vahvistaa myöhemmin koska ne pidettiin salaisena.

13.06.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Tuomarit eivät piitanneet lausunnosta ja tuomitsivat keksijän siitä että ei ollut keksintöä, täten myös kaikki muu liiketoiminta todettiin rikolliseksi, siten estävät lopullisesti keksinnön toteutuksen Suomessa, sillä oikeus vei myös yrityksen ja keksijän koko omaisuuden ja siten jätti keksijälle loppuelämän velan ulosottovirastoon korvauksen muodossa valtiolle.

Onko tällaisessa Suomen tulevaisuus.

Miten tämä selitetään kun keksijä saa patentin ulkomailla ja Suomi menettää maailman parhaan akkukeksinnön, joka voisi tuoda 200 000 uutta työpaikkaa.

Keksintö ei palaa Suomeen ellei keksijää rehabilitoida kyseisestä tuomiosta.
Toisin sanoen tuomio kumotaan keksijän elinaikana koska hänellä on keksintö.

Koko Suomen kansan tulisi olla huolissaan, meidän hallinnon korkeimpien virkamiesten rikollisesta toiminnasta. Vaikuttaa siltä kuin oikeuslaitoksen tuomarit ja muut korkeat virkamiehet johtaisivat mielipiteillään Suomea ja poliitikot ovat vain Eduskunnassa kumileimasimia jotka pelaavat teatteria kansan kustannuksella, sekä virkamiesjohto saisi kaikki kansakunnan tuotot, erilaisin etuuksin. Tähän rikolliseen toimintaan syyllistyy kaikki vallassa olevat ja suurimmat puolueet koska eivät puutu asiaan.

Emerituskeksijä Rainer Partanen

Permalink

:: Next Page >>

Europositron weblog


Ab Europositron Oy - Keksijän blogi

| Next >

July 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Misc

XML Feeds

What is RSS?

powered by b2evolution free blog software