Valtiovarainministeri Antti Rinne: nyt 2015 on alkanut suuri romahdus taloudessa, kun kuvittelette että talous voi toipua, se on harhaa nyt vasta alkaa suuriromahdus kun rahan painokoneet on käynnissä Euroopassa ja USA:ssa,

01.03.2015 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

mikään talous ei kestä tätä tolkuttomuutta. Tulossa oleva romahdus joka on jo käynnistynyt ei voi verrata mihinkään, mitään vastaavaa ei ole koskaan koettu. Sitä voisi verrata Saksaan toisen maailmansodan jälkeen, mutta se sai lainaa USA:ta, mutta kuka voi lainaa USA:lle ja Euroopalle ei kukaan, koska kaksi suurta valuuttaa on menettämässä arvonsa Euro ja Dollari.

Joten hyvää tulevaisuutta kansalaiset.

Emerituskeksijä.

Permalink

Ministeri Päivi Räsänen: Kaikki mädät omenat jatkavat hallinnon mädättämistä. Hallinto vaikenee kaikesta hallintorikollisuudesta ja juuri se on valtavan rikollista ja ministerit eivät tee mitään asian suhteen, jotta maan asiat paranisivat.

27.02.2015 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Poliittinen järjestelmä on tehoton virkamiesrikollisuudelle ja tämä on todellista korruptiota. Hallinnossa on paljon löysää rahaa jota jaetaan hallinnon kesken matkoina ja muina palkkioina. Nyt suunnittelevat lisää palkkioita joten mätäneminen on jatkuvaa myös tulevassa sote hankkeessa jos se läpäisee eduskunta käsittelyn.

Emerituskeksijä.

Permalink

Ministeri Päivi Räsänen: Kaikki rikolliset hallinnot joutuvat vastuuseen: Luojan ja hänen pojat ja tyttäret on tulossa koko meidän universumi on ohjelmoitu kaikki tapahtuu kiihtyvään tahtiin kun tämä meidän elävä maailman kaikkeus kasvaa täyteen

24.02.2015 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

mittaansa ja luoja ja hänen joukkonsa tulee tänne. On olemassa jokaisella niin sanottu “musta laatikko” jossa on kaikki tieto kaikkien elämästä on turha valehdella mistään, kaikki tieto on tallennettu aivoissamme.
Sen minkä teet yhdelle pienimmistä sinä teet minulle enkä minä jätä sitä rankaisematta. Vaviskaa olen tulossa.
Vahvassa uskossa olleet palkitaan ikuisella elämällä hänen kanssaan.

Emerituskeksijä, hänelle kuulias.

Permalink

Sisäasiain ministeri Päivi Räsänen, TV 1 näytetty Venäjän viranomaisten siunaama valtausoperaatio josta saavat osansa voitoista korruptiomaksuina: Aivan samoin toimitaan Suomessa oikeus vahvista liikemiesten valtaukset ja velkapaperit.

23.02.2015 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Oikeuslaitos vahvistaa kaikki virkamiesten tahdon mukaiset pyynnöt. Tästä on paljon kokemusta kansalaiset pelkäävät puhua asiasta koska maassa vallitsee Omertan laki viranomaiset vaientaa kaiken joten ei maassa tapahdu mitään laitonta, ne jotka viranomaiset haluavat tuomita tuomitaan rikoksesta jota ei ole tapahtunut.

Miten me voimme olla oikeusvaltio kun toimimme samoin kuin Putinin Venäjä, ja sitten ruikutamme kun EU sanktioi Venäjää sillä Venäjä tottelee vain voimaa jota kyllä EU:lla on tosipaikan tullen, USA on ilmaissut selvästi että heidän sateliitit antavat täyttä tietoa Venäjän toimista Ukrainassa.

Ensin on puhdistettava oma pesä ennenkuin menemme maailmalle haukkumaan muita ja siinnä on 10 vuoden työsarka vähintään.

On tullut aika liittyä Natoon sillä yksin emme voi mitään venäjälle kun se tulee taas kerran valtaamaan Suomea, kokemuksesta on otettava opiksi.
Kun olimme liitossa Saksan kanssa saimme ruokaa ja aseita puolustaaksemme itseämme ja siinnä kävi hyvin jäimme itsenäiseksi mutta Neuvostoliiton nöyräksi palvelijaksi monissa asioissa kieli ruskeana joka tarkoitti Suomettumista, itsenäisyys oli puoliksi mennyt onneksi ei kokonaan.
Sen johdosta Viro on tänään paljon tarkempi itsenäisyydestään sillä heiltä se vietiin aiemmin Neuvostoliiton toimesta.
Putin on uusi Venäjän tsaari jota mitkään lait tai sopimukset ei koske.

Emerituskeksijä.

Permalink

Ministeri Päivi Räsänen alatteko ymmärtää että Suomi ei ole Demokratia vaan Kleptokratia: Kaikki demokratian toimet on vain potemkinin kulisseja ja takana on Kleptokraattinen hallinto, jos yritystoiminta ei kannata niin hallinto varastaa itselleen liikaa,

22.02.2015 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

ei inflaatio ole luonnon laki vaan kun hallinto varastaa liikaa niin raha menettää arvonsa, kun syntyy deflaatio niin yritystoiminta ei enään kannata kaikki tapahtumat johtuu huonosta hallinnosta, kuten olemme huomanneet viimeisestä neljästä vuodesta. Ei tarvitse elää velaksi kun yritystoiminta kannattaa silloin syntyy myös työpaikkoja, verottaa voi vain kannattavaa yritystoimintaa ja sitten myös muita asioita jotka maksetaan palkoilla. Suomi ei toimi talousopin mukaan joka antaa yrityksille mahdollisuuden toimia vaan tappaa jokaisen aidon yrityksen vain loisyrittäminen joita valtio tukee pysyy hengissä mutta tuottaa minimaalisesti tai ei mitään. On nähty että SDP ja Kokoomus hyväksyvät kleptokraattisen hallinnon heistä ei ole Suomen pelastajaksi. Vaihtoehdot voi olla vain Keskusta ja Perussuomalaiset lisäksi joku pinempi puolue.

Kannatan Perussuomalaisia koska he eivät ole ryvettyneitä poliitikassa vaan ovat vielä aito vaihtoehto erityisesti Timo Soinin johdolla hänellä on ihmiselo ja politiikka hallinnassa. Vaalivoittoon eduskuntavaaleissa keväällä 2015 jonka jälkeen Timo Soinista pääministeri ja Juha Sipilästä valtiovarain ministeri, kun yrittäjä on valtiovarain ministeri voi jo odottaa taloudessa parannuksia.

Keksijän alumiiniakku keksinnöllä akkutehdas ja 200 000 työpaikkaa 5 vuodessa muiden Suomalaisten yritysten yhteistyön kanssa.
Uudenkaupungin autotehdas uuslaajennusten kera voisi valmistaa sähköautot ja sähkötekniset tehtaat ainutlaatuiset latauslaitteet.
Akkukeksinnön valmistuslisenssikauppa ja royaltyt tuovat Suomeen niin paljon että ylitetään X-Nokian kaikki tulokset. Pienellä rahalla alkuun
4,5 mil. € , sitten osakeanneilla kaikki mukaan osakkaaksi ja toteutukseen.

Pitää olla pitkäjänniteisyyttä että Suomi saadaan nousuun, kun se on nyt tuhottu. Mutta ilman kunnon toimenpiteitä ei synny mitään uutta, veroparatiisit boikottiin jos ostetaan sieltä tai viedään varat sinne ne joka tapauksessa verotetaan myös Suomessa, mutta ensin valtion toiminta yritysmyönteiseksi, samaa tulosta yhden kierron vero ei voi ylittää kokonaisverolla vuodessa 50 % se on riitettävä valtiolle muuten valtion toiminta on Kleptokratiaa kuten nykyään ja sitä ei voi hyväksyä. Alle 1500 € tuloja ei voi ulosmitata eikä verottaa, eikä alle 3000 säästöihin voi kajota ulosottotoimin. Neljässä vuodessa voi tehdä ihmeitä. Ps ja yrittäjät, me teemme sen. Koko kansalle oikeutta ja kohtuutta.

Perussuomalaisten kannattaja.

Emerituskeksijä ja yrittäjä Rainer Partanen

Permalink

:: Next Page >>

Europositron weblog


Ab Europositron Oy - Keksijän blogi

| Next >

March 2015
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Misc

XML Feeds

What is RSS?

powered by b2evolution free blog software