Suomen kaikki oikeudet ovat sitä varten että kansalaiset laitetaan maksamaan kaikesta mahdollisesta ja mitään oikeutta ei Suomessa saa, viimeaikaiset ohjelmat vakuutusoikeudesta antaa selvän kuvan siitä että mitään oikeutta ja kohtuutta ei ole.

30.10.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Miten tällaisen valtion politikot voi puhua oikeusvaltiosta kun lääkäreiden toteamat vammat kumotaan vakuutusoikeudessa. Takavuosina laitettiin yrittäjät maksamaan pankkien konkurssit, käräjä ja hovi oikeuksissa valituslupaa ei myönnetty KKO:lta. Silloin 14.000 teki itsemurhan kun ei kestänyt vääryyttä, kuinka moni tekee itsemurhan kun ei saa apua vammautumiseen. Tässä on syy Suomen korkeaan itsemurhatilastoihin, valtion hallinto ja oikeushallinnon tuomarit ovat syy oikeusmurhiin ja itsemurhiin.

USA:ssa on käynyt ilmi että lääkärit saavat palkkioita siitä kun vakuutusoikeudessa kumoavat toisten lääkäreiden lausunnot, on ilmeistä että Suomessa on täysin saman kaltainen toiminta käynnissä. Siis tienataan sillä että ihmiset ei saa korvausta vaikka on maksettu vakuutusmaksut ja tulisi saada korvaus jos sattuu jotakin. Tämä on selvää roistovaltio toimintaa ja politikoiden tulisi tarttua asiaan, yhtään korvausta ei saa jäädä suorittamatta.

Jos vakuutusmaksuja on korotettava siksi että tulee paljon korvattavaa niin maksut on korotettava. Mutta jos vakuutusyhtiöt tekevät suuria voittoja samanaikaisesti kun jättävät korvaukset suorittamatta niin siinnä on selvä syy yhteys että kerätään voittoja vakuutettujen kustannuksella kun ei korvata vahinkoja.

Milloin Suomesta tulee länsivaltio ja sen oikeuskäytäntö. Taitaa mennä toiset 90 vuotta, vaikka on harjoiteltu itsenäisyyttä sen verran että pitäisi jo osata hoitaa asiat.

KKO:n Presidentti Pauline Koskelo huomautti vakuutusoikeuden virheellisistä ratkaisuista, mutta mikään ei ole siitä huolimatta muuttunut. Onko niin että vakuutusoikeudet ei piittaa KKO:n Presidentin lausunnosta.

Nämä kaikki asiat tulee ottaa esille tulevissa eduskuntavaaleissa.

Emerituskeksijä.

Permalink

Suomen tulee seurata Ruotsin esimerkkiä, Palestiinan tunnustaminen: Ruotsi on hyvin perustellut päätöksen ja Israelin terrori on loputtava Palestiinalaisia kohtaan. Ei voi rakentaa siirtokuntia Palestiina valtion alueelle.

30.10.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Siirtokunnat tulee siirtää Palestiinalle korvauksena tuhoamistyöstä joka on jatkunut vuosikymmeniä. Israel on unohtanut että vahvempi ei voi terrorisoida heikompaa. Nyt Israel toimii kuin Nazi Saksa aikanaan.

Emerituskeksijä.

Permalink

Valtiovarainministeri Antti Rinne pidä huoli että Kickstarter tulee Suomessa mahdolliseksi ilman finanssivalvonnan kireitä valvontaehtoja: Suomen valtion tulee hyväksyä Kickstarter rahoitus ilman mitään rajoituksia kuten, USA, Englanti, Ruotsi,Tanska,

30.10.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Norja ja monet muut maat.

Kickstarter on siitä hyvä että tulee kaikki rahoitus tai ei mitään, siinnä sitä valvontaa on riittävästi.
Voi laatia jonkin vastikkeen tai sitten myydä tuote etukäteen myös voisi antaa osakkeita joiden arvo muodostuisi vasta sitten kun projekti toteutuu onnistuneesti. Muussa tapauksessa Suomi putoaa uuden luomisen maailman laajuisesta yhteisöstä pois ja se on vaarallinen juttu tulevaisuuden kannalta.

Tämä on tällä hetkellä valtava kilpailuetu kun monenlaiset uudet tulevat liiketoimet voi saada maailman laajuisesti rahoitusta. Suomessa ei kukaan rahoita riskiyrityksiä ja siksi kaikki hyvät ideat eivät toteudu, se on hukkaan heitettyä luovuutta.

Emerituskeksijä.

Permalink

On kammottavaa todeta että yksi Presidentti Mauno Koivisto tuhosi 90-luvulla Suomen oikeusjärjestelmän, toteamalla että pankkien tulisi voittaa talousasiat oikeudessa, tämä aiheutti sen että edelleen tänä päivänä 22 vuotta myöhemmin niin tuomarin ei

28.10.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

tarvitse noudattaa lakia.

Oikeuslaitoksen tuomarit pitävät itsestään selvänä että ei heidän tarvitse noudattaa lakia ja että syyttäjän ei tarvitse todistaa syyllisyys, vaan tuomarit voivat tuomita oman mielensä mukaa. Siten astui oikeuskäytännöksi tuomarin mielivalta ja Suomi lakkasi noudattamasta kehittynyttä oikeuskäytäntöä jossa oikeus ja kohtuus oli periaatteena. Käytännöksi tuli oikeusmurhat.

Nykyään ei enään ole oikeutta eikä kohtuutta siten Suomi menetti oikeusvaltio ajatuksen kun hetkessä mentiin satoja vuosia taaksepäin oikeuskäytännössä. Näyttää siltä että tuomarien takaperoinen käytäntö on tullut pysyäkseen ja ihmisoikeudet Suomessa ovat jo kiinni siitä että sinun on todistettava syyttömyytesi siihen mistä sinua syytetään. Koko oikeustoimi on tullut takaperoiseksi eikä enään ole syyttömyys olettamaa, vaan jokainen on lähtökohtaisesti syyllinen siihen josta syytetään, vain jos kykenet todistamaan että ei ole ollut mahdollista että olet voinut syyllistyä kyseiseen rikokseen, jos sekään auttaisi sillä mielivalta on vallitseva toiminta tapa tuomareilla.

Avustavat varatuomarit hämmästelevät miten tässä näin kävi, mutta mitään korjausta ei ole tapahtunut vaikka asia tunnetaan.

Emerituskeksijä.

Permalink

Sisäministeri Päivi Räsänen ei saa kuria rikollisiin virkamiehiin: Virkamiesrikosten kärjessä on oikeusmurhat ja nyt röyhkeys lisääntyy ja vaaditaan rahaa salaisista poliisitiedoista.

27.10.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Emerituskeksijä.

Permalink

:: Next Page >>

Europositron weblog


Ab Europositron Oy - Keksijän blogi

| Next >

November 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Misc

XML Feeds

What is RSS?

powered by b2evolution free blog software