Antti Rinne ei voi korvata Jutta Urpilaista: Rinteen yrityspolitiikka on menneisyyttä, nyt tarvitaan uutta yrityspolitiikkaa ja byrokratian karsintaa kaikesta yritystoiminnasta, mikäli tätä ei tehdä sukellamme entistä syvemmälle lamaan.

09.04.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Emerituskeksijä.

Permalink

Puolue johtajat Timo Soini, Tuleva Jan Vapaavuori, Juha Sipilä, Jutta Urpilainen, Paavo Arhinmäki, Päivi Räsänen, Carl Haglund : Akkukeksijä Rainer Partasen keksinnöllä 200 000 uutta työpaikkaa Suomeen liitännäis työpaikkoineen,

08.04.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

seuraavien 5 vuoden aikana, ja sillä Suomi nousuun. Onko malttia vaurastua ja säilyttää hyvinvointi valtio. Alumiiniakku on tulevaisuuden ja sähköautojen varmin energialähde.

Emerituskeksijä Rainer Partanen. mob. 050-5909214, rainer.partanen@gmail.com

Permalink

Oikeusministeri Anna Maja Henriksson olisiko syytä tarkistaa miksi kukaan ei tutki virkamiesten rikoksia kansalaisia kohtaan, poliisi, syyttäjä ja oikeuskansleri ei tutki tehtyjä rikostutkintapyyntöjä epäiltyjä virkamiesrikosasioita. Ab Europositron Oy:n

05.04.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

nykyiset 224 osakasta tulee saamaan täyden korvauksen kun valtio joutuu perumaan antamansa tuomion keksijälle, sekä tulevat pääsemään osakkaaksi tulevista Ab Europositron Oy:n tuotoista.

Koska tuomio perustui siihen että ei ole alumiiniakkulaitetta koskevaa keksintöä ja siten kaikkia on erehdytetty. Mutta kun todistettavasti keksinnöt on olemassa niin se mitä keksijä on markkinoinut oikeutetusti on ollut täyttä totta ja oikeutettua, oli syyttäjän mielestä petoksellista ja sai myytyä tuomareille näkemyksensä vaikka ei ollut mitään näyttöä petoksesta.

Älykäs ihminen tietää että minkä hyvänsä asiakokonaisuuden voi kääntää rikolliseksi, jos ei välitä kerrotusta totuudesta ja tosiasioista joita dokumentit osoittavat, niin asian voi omine näkemyksineen kääntää rikolliseksi, kuten syyttäjä ja tuomarit tekivät ja oikeat syylliset olivat optiosopimuksen tehneet virkamiehet ja heidän avustajat tampereen puolustusvoimienteknisen tutkimuslaitoksen kemianlaitokselta jossa pidin 6 tunnin esitelmän asiasta, sekä rahoitustarkastuksen päälakimies ja johto jotka tuhosivat kaikki osakeannit saakoillaan ja uutisen internet levityksellään.
Lopuksi vain syyttäjä nosti kanteen keksijää vastaan ja alkoi värvätä joitaki todistajia itselleen, jotka sanoivat vain mielipiteitä.

Myös lehdistö söi väärän viestin syyttäjältä eivätkä kyseenalaistaneet väärää väitettä vaikka ei ollut todisteita. Lehdistön kuuluisi hävetä kun eivät koskaan kyseenalaista, syyttäjien toimia vaikka olisi syytä.

Tänään tiedämme että asia oli virkamiesten törkeä kaikkien osakeantien tuhoamis toimenpide vuodesta 2001 niin keksijää kuin Europositron Oy:tä kohtaan, samalla yritettiin varastaa keksintötiedot mutta ei ymmärretty tekstien sisältöä.

Kaikki selviää lähi tulevaisuudessa ja silloin saamme todistein tiedon virkamiesten toimenpiteistä joista kaikista on heidän omat dokumentit, poliisit kuuluvat samaan rikollis joukkoon kun eivät tutki tehtyä rikostutkintapyyntöä.

Kun luette HO:n R09/1241 ratkaisu 2376, tuomio selostuksen huomaatte kuinka keksittyä tarinaa on Sekä KO:n että HO:n tuomiot niissä kaikki on rakennettu pelkän valheen varaan ja valehtelija oli syyttäjä ja sitten alan ammattitaidottomat tuomarit jatkoivat pelkkien mielipiteidensä kirjaamista ja totesivat mikä oli uskottavaa ja mikä ei ollut, siten rakentui koko selostus syyttäjän todistajien mielipiteisiin joihin tuomarit yhtyivät omine mielipitein. Voiko jokin tuomio olla enemmän absurdi kuin akkukeksijän tuomio, jossa ratkaisu tuomio törkeä petos ja lauselman selostus ja siitä sitten annettiin 2 ja puolivuotta vankeutta ja hirveä korvausvelvollisuus, joka tuomio perustui pelkkään mielipide todisteluun. Näin syntyi oikeusryöstömurha valtion virkamiesten toimesta, jossa oli vain muutama siviliavustaja jotka syyttäjä hankki.

Tämä on tämän päivän Orwellin Suomi jossa jaetaan oikeusmurhia päivittäin. Kukaan kansalainen ei ole turvassa Suomessa, huomenna on sinun vuorosi saada tuomio. Yleensä oikaisua ei saa kukaan jos ei käy aivan ilmiömäinen onni. Minä saan koska akku toteutuu, koska maailma ottaa käyttöönsä minun akkulaitteen joka todistaa minun oikeuteni asiassa, tavoitelluin arvoin.

Maailman parhaan akun keksinyt: Keksijä Rainer Partanen.

Permalink

Sisäministeri Päivi Räsänen herätys: "Orwellin Suomi valtakunta" jossa kansalaisia oikeusmurhataan jotta pelko säilyy vallanpitäjiä kohtaan. Propakanda ja sensuuri on totaalista jos lehti kirjoittaa vahingossa sanankin virkamies hallintoa ja sen rikoksia

03.04.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

vastaan, se laitetaan ruotuun välittömästi ja toimittaja saa potkut. Suomi on ottanut täyden opin “Natsien propaganda ministeri Josef Göbbelsin” osaamisesta ja kehittänyt sitä kohti täydellisyyttä ja mitään Suomen tiedotusta ei pidä ottaa todesta se on puhtaasti tehty, joitakin tiettyjä tarkoituksia varten, mutta ei liity todellisiin asioihin.

Onko se Demokratiaa kun väärällä tiedolla ohjataan harhaan kansalaisia: Vuorineuvos Tano Matomäki rohkeni sanoa totuuden että mikään ei viittaa talouden toipumiseen, olen jo kuusi vuotta todennut että olemme menossa katastrooffiin ja nyt on entistä selvempää. Vanhoja yrityksiä tapetaan jättimäisellä byrokratialla ja uusia ei kannata perustaa sillä joudut heti elättämään monta virkamiestä kaiken muun oheella.

Vanhat ihmiset ovat muodostuneet ongelmaksi, nuoret eivät opiskele riittävän nopeasti, rahaa ei ole riittävästi, väestöä on tulevaisuudessa liian vähän, eli on vain vääränlaisia kansalaisia: Poliitikot huom !; Suomi on meidän ei teidän Suomessa ei ole yhtään vääränlaista kansalaista.

Suomen päällikkö virkamies hyväveliverkoston tulee tietää että jos Suomalainen lähtee liikkeelle, niin teidän karvoihin tartutaan ensiksi ja ravistetaan voimakkaasti. Suomen suurin rekisteröimätön puolue on mafian kaltainen hyväveli päällikkö virkamiehet jota ei ole valittu demokraattisesti, eivätkä noudata demokratiaa tai Suomen lakeja.

Poliitikot teidän on mentävä toisenlaisiin töihin ja vietävä kyvyttömät virkamiehet mennessänne, silloin asiat ratkeavat joksenkin itsestään lasketaan veroja jotta yrttäminen kannattaa, jätetään vain sosiaaliturva, ja poistetaan kaikki muut yritystuet, etenki maatalous tuet jotka saavat kilpailla muun euroopan tuotantoa vastaan. Kotimainen tuotanto on kaksi kertaa kalliimpaa kuin muualla tuetettu vaikka se on tuettua.
On palattava siihen että tuetaan nuorten urheilua ja opiskelua mutta muut tuet pois.

Tavallinen työntekijä ei tahdo saada 1500 euroa palkkaa ennen veroja, miksi niitä ei sitten tueta jotta he saisivat sen verran että sillä tulisi toimeen.
Ei: koko tuki politiikka on tullut tiensä päähän.

Muistakaa on enään aikaa vain muutama vuosi siihen että emme selviä veloistamme, sillä syöksy jyrkkenee jatkuvasti.

Jos yrittäjä toimintaa elvytetä poistamalla turhat byrokratia esteet ja anneta yrittäjän tienata työstään eikä joka centtiä lasketa onkohan tämä lounas virallisen ohjeen mukaista.

Tästä on puhuttu paljon ennenkin mutta viranomaiset eivät usko faktoja, nyt se on edessä todellinen konkurssi kierre joka ruokkii itseään sillä on myöhäistä enään korjata mitään, tämä yrityssukupolvi on menetetty ja uutta ei tule jos ei aleta arvostamaan keksijöitä ja yrittäjiä.

Kun hyväksytään vain isot yritykset niin käy näin, katsokaa keskon lopetus vimmaa, sillä henki on kyseessä.

Suomi ei kykene enään elättämään virkamieslaumojaan eikä yrittäjä halua tehdä sitä. Virkamies on tänään pelkkä rasite joka johtaa yhteisön kuolemaan.

Emerituskeksijä.

Permalink

Oikeusministeri Anna Maja Henriksson ylläpitää "Franz Kafkan Suomi valtiota". Joka toimii rikollisin menetelmin eikä Ministereillä tai Eduskunnan kansanedustajilla ole rohkeutta puuttua asiaan. Kafka tuli pysyvästi Suomeen.

30.03.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Kafkamainen Suomen valtion hallinto, toimii erittäin rikollisesti omaa kansaansa vastaan,virkamiehet, poliisi,syyttäjät ja oikeuskansleri ovat se organisaatio joka ylläpitää Kafkamaista hallinoa ja oikeuslaitos vahvistaa sen. Joten mikään ei pääse horjuttamaan sitä.

Väärin aika on muuttumassa ja näille väärintekijöille on tulossa rangaistus, jota ovat pelänneet koko sodan jälkeisen ajan, nyt se on ovella ja paniikki on nousemassa, hyvä niin. Kun Suomi köyhtyy tulee tyytymättömyys virkamiesten rikolliseen toimintaan ja emme voi hyväksyä sitä ja vähiten ne joiden yli virkamiehet ovat ajaneet teoillaan. Syvä loppumaton syöksy on taloudessa alkanut ja jatkuu seuraavat 8 vuotta. Pelastukoon ken osaa ja kykenee.

Emerituskeksijä.

Permalink

:: Next Page >>

Europositron weblog


Ab Europositron Oy - Keksijän blogi

| Next >

April 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Misc

XML Feeds

What is RSS?

powered by b2evolution free blog software