Puhemies Eero Heinäluoma: Tänä Jouluna kannattaa rukoilla Suomessa että Jumala rankaisisi kaikkia rikollisia virkamiehiä ja tuomareita niin voimallisesti että eivät kuna päivänä enään haluaisi tehdä oikeusryöstömurhia.

21.12.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

On ilmeistä että Jumala rankaisi USA:ssa poliiseja koska ampuivat aseettomia värillisiä USA:n kansalaisia.
Näin Jumala pitää huolta oikeudenmukaisuudesta, siis luottakaamme Jumalan kykyyn rangaista kun on tarve. Vaikka Jumala käyttää välikäsiä niin se toteutuu, siten kuoli myös markkinaoikeuden rikoksestaepäilty ylituomari takavuosina, kun jumala antoi sairauden hoitaa asian.

Emerituskeksijä.

Permalink

Puhemies Eero Heinäluoma; edustuksellista demokratiaa voi vielä kehittää, mutta nykyistä diktatuurista oikeuslaitoksen tuomarikuntaa ei näköjään kukaan pysty muuttamaan ammattitaitoiseksi ja länsimaiseksi joka vaatisi todistetta rikoksesta ennen kuin

21.12.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

tuomitsisi siitä.

Emerituskeksijä.

Permalink

Jari Aarnion tapaus ei puhdista virkamieskuntaa, oli hän syyllinen tai syytön siihen mistä häntä syytetään. Koko oikeuslaitos pitää puhdistaa ja siinnä on kaikki. Mädät poliisit. Mädät syyttäjät. Oikeuslaitoksen lukuisat mädät tuomarit on saastuttanut

20.12.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

oikeuslaitoksen. Oikeuslaitos ei noudata ohjetta että on todistettava syyllisyys, se käyttää tapaa että syytön on todistettava syyttömyytensä muuten tuomitaan, siten lähtökohtaisesti Suomessa jokainen on aina ensisijaisesti syyllinen siihen mistä syytetään, tämä tapa ei ole eurooppalainen oikeuskäytäntö, vaan on perintöä idästä Stalinin ajalta ja diktatuureista. Tuomarit eivät ymmärrä omaa tehtäväänsä johon sisältyy valta olla tuomitsematta perusteettomasti syyttömiä kansalaisia, eikä tuomari valtaa voi käyttää politiikan apuvälineenä ja toisten tuhoamiseksi. Nyt niin tapahtuu josta on todisteena Peter Fryckmanin 25 vuoden tuhoaminen joka edelleen jatkuu. Samoin tapahtu Presidentti Mauno Koiviston valtuutus ja korkeiden tuomarien kesken että pankit saivat oikeuden voittaa kaikki oikeuden käynnit yli 20 vuotta sitten josta tuomarit pitivät huolen. Sama meno jatkuu vieläkin vaikka ollaan jo uudessa talous lamassa. Suomi on todistettavasti Diktatuuri josta puolueita on kevään 2015 vaaleissa huomautettava. Suomi ei ole demokratia eikä oikeusvaltio.

Nykyiset oikeusministerit ei taida ymmärtää omaa työtään, Anna Maja henriksson ja hänen edeltäjät eivät ole hoitanut tehtäviään, he vain ovat kuin hyväntahtoisia mannekiinejä, mitään valvontaa ei ole oikeuslaitoksen suhteen, tuomari rikolliset voivat siellä riehua miten huvittaa.
.
Sisäministeri Päivi räsänen ei ymmärrä että poliisi päälliköt eivät voi jatkaa tehtävissään kun mitään valvontaa ei ole ollut vaikka laki edellyttäisi sitä
nyt olisi jo pitänyt panna Mikko Paatero hyllylle eikä odottaa eläköitymistä ja monta muuta päällikköä.

Myös politikot ovat kyvyttömiä hoitamaan tehtäviää, miten Suomi on joutunut tähän jamaan, onko se hyvinvointi joka tuhoaa kaiken järjellisyyden ja kuitenkin meillä on köyhät jotka kärsii näiden tomppelien toiminnasta.

Emerituskeksijä.

Permalink

Aina pahimmat valtion poliittiset ja oikeuslaitoksen rikolliset on saanut rangaistuksen ajan kanssa, se tapahtuu myös nyt. Peter Fryckman asia on ollut huipennus josta tulee Jumalan rangaistus joka on kammottava, joka kohtaa kaikkia osallisia.

20.12.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Päivi Räsänen ja Anna Maja Henriksson teidän syy osaltaan on ollut että sitä ei ole selvitetty aikaisemmin ja edeltäjien. Lisäksi tulevat ne tuhannet muut tapaukset joita ei ole haluttu selvittää. Politikot vaihtuu mutta oikeuslaitoksen tuomarit saavat jumalan rangaistuksen kaikessa kauheudessaan, näin uskon sillä tällainen ei voi jatkua loputtomiin. Sodan jälkeisen ajan on oikeuslaitoksen rikollisuus kasvanut ja tänään eivät piittaa mistään. Kaikki muu on kehittynyt Suomessa edistyksellisesti paitsi oikeuslaitoksen tuomaritoiminta, sillä oli laki mikä hyvänsä niin se ei koske tuomareita, he soveltavat vain omaa mieltään laeista välittämättä. Tuomarit myös suojelevat muita rikollisia virkamiehiä. Suomessa ei tuomita yhtään virkamiestä joka on kohdellut kansalaista rikollisesti vaikka kyseessä olisi murha.

Emerituskeksijä.

Permalink

Kysymys Suomalaisille onko itsenäisyydellä mitään merkitystä jos ryöstömurhaaja virkamiehet ja tuomarit saavat kulkea vapaana ilman rangaistusta teoistaan, tulevana armon vuonna 2015 jolloin eduskunta vaaleissa tulee tehdä itselleen edellä kuvattu kysymys

17.12.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Peter Fryckman on kärsinyt yli 25 vuotta syyttömänä ja hänen omaisuus on virkamiesten ryöstämä ja siten hänen elämänsä on tuomarien murhaama,
yksi ryöstäjä teki jo itsemurhan kun ei kestänyt sitä että tiedetään jo Fryckmanin syyttömyys, mikä on oikea rangaistus virkamiehille ja tuomareille.

Odotamme Suomalaisten ilmaisevan tämän eduskunta vaaleissa keväällä 2015.
Emerituskeksijä

Permalink

:: Next Page >>

Europositron weblog


Ab Europositron Oy - Keksijän blogi

| Next >

December 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Misc

XML Feeds

What is RSS?

powered by b2evolution free blog software