Oikeusministeri Anna Maja Henriksson on aika toimia: Tuhannet tapaukset on piilossa virkamiesmurhista: vuonna 2011 poliisi murhasi 15 vuotiaan Elias pojan joka oli kokeillut kannabista viemällä hänet käsiraudoissa koulusta josta seurasi että hän kuoli

21.11.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

18 vuotiaana, alaikäistä ei voi kohdella siten. Tiedämme että monet kansanedustajat on kokeilleet kannabista tai marihuanaa, pitäisikö heidätkin poistaa eduskunnasta huonona esimerkkinä, ei missään nimessä sillä tuhannet on nuorena kokeillu asioita etsiessään rajojaan.

Kun virkamiesten tekemiä oikeusmurhia ei tutkita niin sanoma on heille että ei väliä toimikaa miten hyvänsä niin ette joudu vastuuseen.

Eduskuntavaaleissa nämä kaikki on tuotava esille ja uuden eduskunnan on laadittava laki että kaikki virkamiehistä tehdyt tutkintapyynnöt on tutkittava.

Emerituskeksijä.

Permalink

Viranomaisjärjettömyys tai suorastaan rikollisuus kansalaisia kohtaan on jälleen saanut esimerkin, vanhasta toimimattomasta autonromusta kansalaisen tuunaamalle matkailuautolle, uuden vero 9000;- euroa, auto ei ole edes tämän arvoinen arvio (2000:-) eikö

21.11.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

verottajalla ole mitään järkeä, tässä Trafi osoittaa jälleen tosi rikoksentekijänä ja todetaan että saa valittaa, kun kansalaisella menee luottotiedot viranomaismenettelyn takia. Suomessa viranomaisista on tullut kansakunnalle uhka joka tuhoaa kaiken.

Eduskunnan on tartuttava lujin ottein viranomaisrikollisuuteen, se on myös rikollista että kerätään perusteettomia tuloja valtiolle ja sitten virkamiehet saavat palkkioita hyvin tehdystä työstä.

Eduskuntavaalit on tulossa kaikki vanhat suurpuolueet on tuhottava ja tehdään niistä pieniä. Muutetaan järjestelmä Sweitsin mallin mukaiseksi.

Oikeuslaitos on puhdistettava laeista piittaamattomista tuomareista.

Emerituskeksijä.

Permalink

Olen aina arvostanut Presidentti Sauli Niinistön toimintaa ja hänen lausuntonsa sisältää aina hyvin persoonallisen viestin johon hetkessä voi yhtyä.

18.11.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

On niin että pitkä ketju Presidenttejä on mennyt ilman mitään todellista arvostusta he ovat hoitaneet tehtävänsä välttävästi.

On suuremmoista että olemme saaneet Presidentin joka on jo politiikan aikana oli persoona, Sauli Niinistö joka tulee jäämään mieliimme todellisena valtiomiehenä.

Kukaan muu ei ole yltänyt samaan lukuunottamatta Urho Kekkosta joka joutui tasapainoilemaan Neuvostoliiton kanssa jotta maastamme ei olisi tullut idän satelliitti. Ex Presidentti Mauno Koivisto pilasi oman poliittisen kautensa, kumoamalla perustuslain ilman Eduskunnan lainmuutosta omalla päätöksellään että pankkien on voitettava kaikki oikeudenkäynnit 90-luvulla, joka oli valtiorikos ja oikeuslaitoksen valtiorikos.

Emerituskeksijä.

Permalink

Slushi ei auta keksijöitä ja heidän ideoiden toteutusta, ei myöskään niiden patentointia. Suomessa mikään eikä kukaan auta keksijöitä, lisäksi keksijät ovat lainsuojattomia, kuka hyvänsä saa varastaa keksijöiden ideat jos erehtyy luottamuksen mukaiseen

18.11.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

sopimukseen, salassapitosopimus ei ole sen paperin arvoinen johon se on kirjoitettu. Suomi on poikkeuksellisen turvaton maa keksijöille.

Keksijöiden keskusjärjestö on valtion orjuuttama ja tuhoaa keksijäyhdistykset, keksintösäätiön vahvalla avustuksella.

Keksijät on neroja joita tavalliset kirjanoppineet tomppelit yrittävät arvioida ja jos jotain ymmärtävät niin saa tukea.

Harvemmin kirjanoppineet tomppelit ymmärtävät keksintöjä ajoissa vaan ne valuvat muiden käsiin ja yleensä ulkomaille.

Slush ei tuo työpaikkoja kuin minimaalisesti, vain todella merkittävät keksinnöt tuovat satoja tuhansia työpaikkoja ja niitä syntyy harvoin.

Sellainen on olemassa jos joku ymmärtäisi asian Alumiiniakku keksintö jonka Rainer Partanen on tehnyt sillä saa liitännäistoimin monta sataa tuhatta työpaikkaa viidessä vuodessa.

Emerituskeksijä.

Permalink

Tämän päivän vastine Jeesuksen ristiin naulitsemiseen on, kun syyttömät, yrittäjät ja uskovaiset vakaumuksensa vuoksi laitetaan vankilaan.

18.11.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Kiitämme Presidentti Sauli Niinistöä lausunnoistaan, koskien hallintoa jonka teot ovat lume asioita joita ei todellisuudessa ole olemassa.

Emerituskeksijä.

Permalink

:: Next Page >>

Europositron weblog


Ab Europositron Oy - Keksijän blogi

| Next >

November 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Misc

XML Feeds

What is RSS?

powered by b2evolution free blog software