Ministeri Anna-Maja Henriksson kaikessa sinisilmäisyydessä kehtasi todeta että Suomessa ei tuomita syyttömiä, vaan mieluummin jätetään tuomitsematta syyllinen kuin tuomittaisiin syytön, tämä on joskus ollut ihanne, jota ei enään ole.

09.10.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Onko Suomen poliitikoista tullut rikollisia kun mitään ei tehdä paisuneelle rikollisuudelle oikeus ja virkamies hallinnossa.
Hei kaikille, vaalit on tulossa olen keskustellut monien henkilöiden kanssa hallinnon rikollisuudesta ja oikeuslaitoksen vääristä tuomioista joita ei saa poliisia tutkimaan, mitään virkamies rikoksia ei Suomessa saa tutkittua kun kohteena on virkamies vastaan kansalainen.
Vaalit on tulossa ja Suomi on kulkemassa kohti konkurssia joka tarkoittaa suurta romahdusta elintasossa, kun virkamies loisia on valtava määrä, heistä pääosa pitäisi ryhtyä yrittäjäksi vapailla markkinoilla niin tietäisivät mitä todellinen elämä on tai menisivät yksityisen yrityksen palvelukseen, tämä on kuitenkin edessä, ei ole epäselvää se että Suomen yritykset eivät voi elättää tällaisia virkamieslaumoja kuin hallinnossa on ollut pitkään.

Tulen esittelemään Suurta remonttia, virkamieskuntaan jossa puolet eduskunnan kansanedustajista ei valita vaan kansanedustajien määrä lasketaan 100 edustajaan ja samoin virkamiesten määrä pudotetaan neljässä vuodessa puoleen ja samoin vaaditaan kunta puolella puolet virkamiehistä ja kunta valtuutetuista pois. Se on ainoa keino saada tämä konkurssipesä kuntoon. Olemme olleet jo kauan kreikan tiellä lähivuosina velka lisääntyy, sillä ei yksityinen yrityskanta ole uusiutunut riittävän nopeasti ja tullut uusia pienyrityksiä. Vihdoin on elvytettävä pienyritysten toimet yhden luukun periaatteelle, josta on puhuttu ainakin kaksikymmentä vuotta, kun käydään eduskunta vaali kampanjaa, niin nyt on tosi kysymyksessä. valitaan vain todellisia uudistajia eduskuntaan.

Kysely oikeuslaitoksen tuomareille ja asianajajille sekä syyttäjille toi selvästi esille sen että Suomessa tuomitaan pelkkien olettamusten perusteella ja koko suuri kokemus oikeudesta on Suomessa menetetty, sillä Suomessa ei ole oikeutta eikä kohtuutta kansalaisille, lähes kaikki toimijat ovat ammattitaidottomia tai hyvin heikolla ammattitaidolla varustettu ja mieluimmin tuomitaan kuin jätettäisiin tuomitsematta. Valtava joukko tuomituista jotka jo tänään tiedämme syyttömiksi niin heidän tuomion purku voi kestää kymmenen vuotta, ja vasta silloin voivat saada jonkinlaisen korvauksen siitä kohtuuttomuudesta jonka ovat kärsineet. Sopiiko kysyä onko tällainen valtiotoiminta oikeusvaltion periaatteiden mukainen. Oikeuslaitoksen on turha syyttää rahoitus varojen niukkuutta, sillä oikeamielisyys ei ole kiinni rahasta.

Tämä kaikki tiedetään jo, mutta sen voi kuulla vain lapsenmielisen suusta joka ei pelkää seuraamusta, sillä diktatuurinen virkamieshallinto kostaa mielellään ja myös täysin ilman todellisia perusteita tai väärinymmärryksestä. Tänään tiedetään myös että kaikkien ministeriöiden päälliköt mieluimmin kasvattavat alaistensa määrää kuin karsisivat ja siksi eivät edes suostu antamaan ehdotuksia virkamiesten karsimiseksi, Suomessa kaikki asiat tapahtuvat vain pakon edessä ja nyt on se pakko tullut kun maan talous on jo konkurssi taloutta. Eikä yhtään valoa näy tunnelin päässä sillä virkamiehet ovat täyttäneet niin tarkkaan tunnelin että sieltä ei läpi pääse päivävalo, he tulevat tukehtumaan omaan järjettömyyteen.

Eikö tämä ennusteen kaltainen tosiasia, saa niitä politikkoja heräämään jotka ymmärtävät että hyvinvoinnin tuo yksityisyrittäminen, ei valtion tuhlaileva talouden pito, jokainen ylimääräinen virkamies on kuoleman vakava taakka Suomelle.

Neuvostoliitto kaatui talouteen, sillä valtio ei voi pitkään tuhlata valtion omaisuutta kun sen loppu pää tulee tuhlaajan käteen ja joutuu huomaamaan että on tuhlattu valtion omaisuus ja kansan omaisuus, köyhää kansaa ei voi verotta paljoakaan sillä se ei kykene maksamaan kohtuuttomia veroja. Myös verotuksen tie alkaa olemaan lopussa ja omaisuuksia siirretään ulkomaille parempaan turvaan, sillä ei edes sitä pelätä kun on kyse omaisuuden turvaamisesta, puhutaan veroparatiisi yhtiöistä myös valtio on alkanut käyttää vero paratiisia esimerkiksi Finnair on varoparatiisi asiakas kuten monet muutkin valtion omistamat yhtiöt, Fortum mukaan lukien.

Mielellään päätetään asiat salaiseksi niin että valtion rikolliset virkamiehet eivät teoistaan jäisi kiinni, kaikki mikä halutaan salata on jokseenkin rikollista se ei kestä päivänvaloa, hyvin harvoin on muusta kysymys. Oikeuslaitos kuuluu valtion suojeluksessa olevaan rikollisjoukkoon joka ei koskaan joudu vastuuseen vääristä rikollisista tuomioistaan, tai korkeintaan vallankumouksen jälkeen. Niitä tulee niin perin harvoin että kerkiää kulua monta sukupolvea ennen tuomiota, mutta se on aina kuitenkin tullut. Tuomiolle joutui myös tsaarin perhe Venäjällä ja kaikki vanhan hallinnon virkamiehet. Mutta vain harvat neuvostoliiton virkamiehet päätyivät tuomiolle. Lähes kaikki Etelä Afrikka ja sen apartheid rikolliset selvisivät ilman tuomiota ja saivat anteeksi valtavat rikoksensa joita oli valtava kansalaisten murhaamisen määrä yli kolmenkymmenen vuoden aikana. En ole mitenkään vakuuttunut että anteeksianto oli oikein, jos tällaista jatketaan niin virkamiehillä ei ole mitään estettä väärille teoilleen. Kun nytkään ei juuri ole estettä väärille teoille. Suurin osa kaikesta virkamiehiä koskevasta lainsäädännöstä ei koske silloin kun vastassa on tavallinen kansalainen.

2015 kevään vaalit on mielenkiintoinen tapahtuma, kun kukaan ei tiedä mitä silloin tapahtuu.

Veikkaan että silloin puhutaan paljon virkamiesten, verottajan, tullin ja oikeuslaitoksen rikoksista kansaa kohtaan.

Tulevaisuuden tekijän terveiset, maailman paras akkukeksijä tuo miljardien arvoisen akkutekniikan maailman markkinoille, mutta kuka pääsee sen toteuttajaksi ja hyvien hankkeiden tekijäksi ja omaisuuksien tuottajaksi.

Presidentti John F Kennedy totesi 60 luvulla, tulevaisuus ei ole kyynikoiden vaan luovien ihmisten aikaan saannos, ei siksi että se olisi helppoa vaan siksi että se on vaikeaa ja haastavaa, vain tosi yrittäjät ja keksijät ottavat haasteen vastaan.

Yhdyn John F Kennedyn lausuntoon.

Emerituskeksijä.

Permalink

Luottakaa Suomen omaan yrittäjä ja keksijä joukkoon he luovat 200 000 työpaikkaan: Alumiiniakku on tämä toimiva idea jonka ympärille syntyy nämä työpaikat.

01.10.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Vaalit tulossa juha Sipilä ehdotti rahastoa 200 000 työpaikan luomiseksi, muuten kävisi mutta pitää olla vahva idea jolla on suuri ja laaja levikki, johon suuri joukko yrittäjiä saadaan mukaan yhdessä voimme luoda ne 200 000 työpaikkaa tai enemmän. Akkukeksijällä on toimiva idea alumiiniakku

Yrityksen tuote idea se melkein tuhottiin kun Suomalainen akkukeksijä tuomittiin siitä että muka ei ole keksintöä, se todella on ja sillä saadaan Suomeen tai muualle ne 200 000 työpaikkaa tai paljon enemmän. Uudenaikainen alumiiniakku.

Helpottakaa yrittämistä ja kumotkaa akkukeksijälle annettu aiheeton tuomio ja palauttakaa hänen omaisuus.
Silloin on mahdollista luoda 200 000 uutta työpaikkaa.

Kaikki on valmista aloittamiseen, vuosi prototyypin valmistamiseen ja sen jälkeen ensimmäisen vaiheen tuotannollinen tehdas käyntiin, jälleen vuosi ja toisen vaiheen tehdas käyntiin, jälleen vuosi ja kolmas tehdas käyntiin tällä välin on voinut käynnistää tuotannon sähköautoista uudessakaupungissa johon tarvitaan jatkuvasti akkuja, vienti kaikkialle uusille sähköautoille jos haluaa ajaa 800 km yhdellä latauksella.
Ei pidä alkaa valmistaa vanhoja tuotteita vaan uusia, intuitiivisesti luodussa keksintöideassa jossa on osaksi tunnettuja ratkaisuja, jonka jokainen akkukemisti ymmärtää.

Akkukeksijä Rainer Partanen

Permalink

Arvoisat Suomen valtion poliitikot, johtajat, tuomarit, oikeusneuvokset ja päällikkö virkamiehet:

28.09.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Mikäli akkukeksijä Rainer Partasen vankeustuomiota ei pureta ja hänen omaisuuttaan palauteta kahden vuoden sisällä, keksijä vie asian Suomen valtion oikeusryöstömurhana Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen.

Valtio oli tekaistuin törkeäpetos syytteen nostajana, jonka hoiti syyttäjä Antti Vuorenmaa, syyte oli täysin tekaistu jotta saataisiin varastettua keksijän kaikki keksinnölliset ideat, ideoita ne olivat koska ne olivat salaisia ja ei vielä ollut patenttia niille eikä valmista protolaitetta jolla todentaa toiminta.

Tutkimuksissamme olemme todenneet että Tampereen puolustusvoimien teknillinen tutkimuslaitos oli tuhoamistoiminnan aloittaja ”NS” Kauppalehden artikkelilla 2001 ja taustalla olivat ”NS” optiosopimuksen keksijän kanssa tehneet tahot.

Sitten asiaan liittyi laittomasti Rahoitustarkastus ja sen johto joka tuhosi kaikki uusmerkintä annit, joka tekaistuin salaisin muistioin ja laittomin teoin todellisuudessa aiheutti Oikeusryöstömurhan yhdessä syyttäjän, tuomareiden, oikeusneuvosten ja tässä esitettyjen tahojen kanssa.

Niin sai oikeutta myös Mihail Hodorkovski Haagin tuomioistuimelta kun Venäjän valtio teki oikeusryöstömurhan ja tuomitsi hänet vankilaan ja varasti hänen öljy yhtiönsä.

Jakelu koko Suomen kansalle.

Emeritus akkukeksijä Rainer Partanen sotu 211239—–.

Permalink

Pressiklubissa tuli totuus Suomesta aivan sivujuonteena, Suomessa ei ole ihmisoikeuksia toteaa rehtori Tiina Rosenberg:

26.09.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

Taideyliopiston rehtorin Tiina Rosenbergin suusta tuli totuus, Suomi on perinnöllisesti fasistinen maa joka ei koskaan ole omaksunut ihmisoikeuksia eikä toteuta niitä edelleenkään.

Yhdyn ajatukseen.
Emerituskeksijä.

Perintö tuli Ruotsin Kuninkaalta ennen 1809 ja sitten Venäjän tsaareilta, Suomi ei ole oppinut demokratiaa ja avoimmuutta. Nimityksiä kyllä mielellään käytetään jotta joku luulee että Suomi on oikeusvaltio ja noudattaa ihmisoikeuksia. Täydellistä poliittista propagandaa.
Suomi toimii orjuuttavien puolueiden maana ja eduskunnassa säädetään kaikki pikkutarkat ohjeet orjuuden säilyttämiseksi. Puolueet kasvattavat jatkuvasti virkamieskuntaa joka ei tottele mitään joka on heidän etuaan vastaan, näin on syntynyt virkamies valtio, valtioon.

Suomi tuhoutuu omaan ahdasmielisyyteen, järjestyssääntöihin, ohjeisiin ja lakiviidakkoon. Suomessa ihminen ei voi elää vapautuneesti aina joku huomauttaa että ei noin saa toimia. Käytännössä Suomessa ei saa toimia mitenkään sillä se on aina jonkun mielestä jopa lainvastaista. Suuri joukko Suomalaisia kohtaa oikeusmurha toiminnan joka on virkamiesten maan tapa jotta hallinto voi tuhota ja kerätä henkilön tai tahon omaisuuden itselleen rikostuomiolla. Näitä tuomioita ei koskaan pureta mistään syystä. Syyttäjät ovat maan politrukit jotka noukkii ketä vuorollaan tuomitaan Suomessa, aivat kuten Josef Stalinin ohje oli Neuvostoliitossa joka alueelle oli tietty luku tuomioita joka piti täyttää jotta pelko säilyisi. Suomen perinnöstä se ei ole koskaan päässyt eroon, onkohan edes yrittänyt. Monet oppineet ovat asian ymmärtäneet kun ovat asuneet ulkomailla jonkun aikaa.

Emerituskeksijä.

Permalink

Suomen oikeuslaitoksen oikeusmurhat ei piittaa ihmisoikeuksista, se kuvaa oikeushallinnon piittaamattomuudesta yleensäkin kansalaisia kohtaan. Jos iäkkäänä joudut oikeusmurhan uhriksi niin et kerkiä koskaan saada tuomionpurkua vaikka vahva näyttö olisi

26.09.2014 | by Inventor [mail] | Categories: Uutiset

sille, tämä tekee sen että perilliset eivät voi saada perintöä jonka valtio varasti. Rikostuomioiden purku pahimmillaan voi kestää monta vuosikymmentä ja tässä ei enään ole kansalaisen kannalta minkäänlaista järjellisyyttä, aika palvelee vain rikollisia valtion virkamiehiä.

Kun prosessissa on näyttö että on tapahtunut oikeusmurha niin kaikki korvaus asiat on hoidettava saman asian yhteydessä viidenvuoden sisällä.

Kevään 2015 vaaleista tulisi tehdä oikeuslaitosvaalit, sillä Suomi ei enään kestä näitä oikeusmurhia joita on paljon ja lisää on tulossa. Rikostuomioita tehdään jatkuvasti ilman todellista syyllisyys näyttöä ja se on tosi tuhoisaa jokaiselle kansalaiselle.

Timo Soini, Antti Rinne, Alexander Stubb ja Juha Sipilä

Emerituskeksijä.

Permalink

:: Next Page >>

Europositron weblog


Ab Europositron Oy - Keksijän blogi

| Next >

October 2014
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Misc

XML Feeds

What is RSS?

powered by b2evolution free blog software